Pantalonii din piele sunt un must-have în sezonul rece. Vezi de ce reguli să ții cont atunci când îi porți.

Pantalonii din piele sunt disponibili, acum, pentru orice siluetă și orice stil, așa că nu ai cum să nu găsești un model pe gustul tău. Dacă alegi să îi porți, vor arăta perfect combinați cu o jachetă din sau cu o cămașă din denim. Evită să combini pantalonii din piele cu o jachetă din același material, pentru că va părea că faci parte dintr-o gașcă de motocicliști.

Un alt mod în care poți purta pantalonii din piele este să îi combini cu piese în nuanțe aprinse. Nu purta, însă, pantaloni din piele colorată, pentru că nu arată deloc bine. Cele mai potrivite nuanțe pentru acești pantaloni sunt maro sau negru.

Poți da un aer elegant pantalonilor din piele dacă îi combini cu un sacou sau o jachetă office. Ai grijă, însă, să nu mergi la birou îmbrăcată așa, decât dacă locul tău de muncă nu este foarte formal și ai voie să porți orice.

Pantalonii din piele sunt versatili, dar nu înseamnă că merg chiar cu orice. Dacă vrei să le dai un aer casual, combină-i cu un top lejer, dar asigură-te că celelalte piese sunt elegante. Nu încerca să combini acești pantaloni doar cu piese sport, precum teniși și tricou.

Articol preluat de pe Unica.ro

Sursa Foto : arhiva proprie