De la show-urile Men’s Fashion Week primăvară/vară 2015 Londra până la pistele de la Milano, câteva tendințe se păstrează, cu siguranță și anul viitor. Află ce tendințe se întorc și fac un debut dramatic atunci când vine vorba de stilul bărbătesc.

Descoperă cele mai importante tendințe masculine pentru primăvara-vara 2015. Fie că ești adeptul stilului sport sau preferi un aspect clasic și elegant, vei găsi cu siguranță tendința care ți se potrivește cel mai bine.

Alb

În Londra, albul a predominat cele mai multe colecții, ceea ce îl face o necesitate pentru primăvara anului viitor. De la pantofi albi, costume și paltoane, aspectul imaculat este cu siguranță la modă, așa cum arată pistele Alexander McQueen, Gucci, Versace, Christopher Lemaire, și Lou Dalton. Acesta poate nu e ușor de purtat, dar e cu siguranță la modă!

tendinte barbati primavara-vara 2015_

Pantaloni largi

Dacă ești obosit de blugii skinny pentru bărbați, vei iubi următoarea tendință. Sursa de inspirație pentru pantaonii largi o reprezintă anii ’70, așa că nu-ți fie frică să adaugi o notă de epocă look-ului. Pantalonii largi pe picior au fost omniprezenți pe podium în timpul show-urilor de la JW Anderson, Oliver Spencer, Agi și Sam, Topman design și James lung.

tendinte barbati primavara-vara 2015_1

Combinații de culori îndrăznețe

Cand vine vorba de culori, tendințele cele mai mari pentru bărbați de la Fashion Week primăvară/vară 2015 sunt îndrăznețe și luminoase. În Milano, designerii nu s-au temut de a prezenta combinații de culori contrastante, dar care lucrează bine împreună. Dsquared2, Katie Eary, Boglioli și Etro au folosit aceste contrate îndrăznețe pe podium.

tendinte barbati primavara-vara 2015_2

Tricotaje cu dungi

Tricotajele au fost o tendință mare în timpul prezentărilor de la Fashion Week SS Londra 2015, dar tricotajele cu dungi au fost într-adevăr vedetele colecțiilor în această primăvară. Fie verticale sau orizontale, dungile sunt o tendință majoră pentru anul viitor. Tendința a fost prezentată în mai multe colecții, de la Jonathan Saunders și James lung la Pringle de Scorland, Missoni și Richard Nicoll.

tendinte barbati primavara-vara 2015_3

Galben

Dacă îți plac culorile îndrăznețe, dar culoarea roz nu se potriveste stilului tău, unul dintre cele mai importante tendințe de culoare de la Fashion Week pentru bărbați este  culoarea galben.

tendinte barbati primavara-vara 2015_4

Albastru

Barbații care doresc albastru, dar nu sunt mari fani denim, nu vor fi dezamăgiți anul viitor. Albastru este cu siguranță printre cele mai importante tendințe pentru bărbați de la Fashion Week pentru primăvara vara 2015.

tendinte barbati primavara-vara 2015_5

tendinte barbati primavara-vara 2015_888

Articol realizat de fashion360.ro