ŞAPTE MODURI INEDITE ÎN CARE POŢI PURTA TRICOUL ALB, SIMPLU

Postat de Madalina 18.06.2015 0 Comentarii Women Fashion,

Dacă nu ai deja acasă un tricou simplu, de bumbac, eventual alb, este timpul să îţi cumperi rapid unul. Şi nu pentru că ultimele tendinţe l-ar cere, ci pentru că va deveni, cu siguranţă, cel mai bun prieten al tău în materie de stil.

Este cel mai versatil obiect vestimentar, pe care iată cum poţi să îl porţi:

  • Cu o salopetă

Dacă ai o salopetă, din denim sau din alt material, o soluţie este să o porţi cu un tricou alb, simplu. În felul acesta, nu îi vei încărca aspectul.

 

 

  • Cu pantaloni office

Atunci când trebuie să adopţi un stil office, însă vrei să păstrezi o notă relaxată, poţi purta cu pantalonii office un tricou din bumbac, alb, pe care să îl accesorizezi cu un colier. Dacă vei purta şi tocuri, vei avea un look şi mai reuşit!

  • Cu jeanşi

Un outfit format din jeanşi albaştri sau negri şi un tricou alb este mai sexy decât credeai! Îndrăzneşte să adopţi un stil simplu, care de multe ori va însemna mai mult decât alte combinaţii vestimentare mai complicate!

 

  • Cu pantaloni scurţi

Acum, că a venit vara, cu siguranţă vei vrea să porţi pantaloni scurţi. Şi, dacă vrei să ai un look cât mai curat, atunci poartă-i cu un tricou alb! Un hanorac sau un blazer vor completa de minune outfitul!

 

  • Cu fustă şi sacou

Din nou, stilul office poate fi în permanenţă transpus într-o variantă mai relaxată, cu ajutorul unor elemente aparent diferite. Dacă porţi o fustă creion şi un sacou, poţi să renunţi la cămaşă, în favoarea unui tricou.

 

  • Cu fustă largă, în pliuri

Dacă eşti fană retro şi îţi plac fustele în pliuri, fie ele la nivelul genunchiului, ori puţin mai scurte, poartă-le cu tricouri albe, din bumbac – poţi să le rulezi uşor mânecile, pentru un efect stylish!

  • Cu fustă sau pantaloni de piele

Atunci când porţi fuste sau pantaloni de piele, cu siguranţă nu poţi folosi în partea superioară a corpului elemente prea încărcate sau mulate. Atunci apare tricoul alb în ecuaţie, din nou o soluţie bună.

 

Articol preluat de pe unica.ro

Pozele sunt din colectia proprie.

Leave a Comment