Reguli de care să ții cont când porți pantaloni scurți și tocuri

Postat de Madalina 09.07.2015 0 Comentarii Women Fashion,

Când porți pantaloni scurți, este important să știi cu ce pantofi cu toc să îi accesorisezi. Vezi de ce reguli să ții cont când îți compui o astfel de ținută.

Poartă pantaloni scurți largi, care nu îți scot în evidență posteriorul. O croială relaxată a pantalonilor este cea mai bună alegere pentru atunci când vrei să porți pantofi cu toc.

Cu cât pantalonii sunt mai scurți, cu atât tocul trebuie să fie mai mic. În caz contrar, ținuta s-ar putea să pară vulgară.

 

Pantalonii care au o croială masculină se potrivesc cel mai bine cu pantofi cu platforme. Îți oferă stabilitate și dau o notă feminină ținutei tale.

Când porți pantaloni scurți și pantofi cu toc, evită topurile cu decolteu sau cele prea mulate. Optează pentru o cămașă albă, un tricou simplu și un sacou ori o bluză supradimensionată.

Pantalonii scurți pot fi purtați cu pantofi cu toc, însă o astfel de combinație este mai potrivită pentru atunci când ieși cu prietenii. Pentru birou, poartă-i cu sandale gladiator, platforme, balerini sau pantofi Oxford.

Articol preluat de pe unica.ro

Leave a Comment