6 PIESE CARE NU TREBUIE SĂ ÎȚI LIPSEASCĂ DIN BAGAJUL DE VACANȚĂ

Postat de Madalina 30.07.2015 0 Comentarii Women Fashion,

Bagajul de vacanță trebuie făcut cu mare grijă, pentru a fi sigură că nu uiți ceva sau că nu îți iei prea multe. Vezi 6 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească.

Indiferent de locul în care mergi, nu trebuie să îți lipsească din bagaj o pereche de blugi scurți. Sunt cea mai confortabilă alegere pentru zilele fierbinți de vară și pot fi purtați atât cât mergi în parcuri, cât și când ieși în club.

Pentru serile răcoroase, este bine să ai în bagaj și o pereche de blugi lungi. Boyfriend jeans sau mom jeans sunt cea mai bună alegere, pentru că sunt foarte comozi.

Confortul este tot ce cauți în vacanță, dar este important să te simți sexy în același timp. Pentru asta, pune în bagaj și o fustă lungă.

Nu uita să îți iei 2-3 tricouri în culori neutre. Sunt foarte practice și se potrivesc cu orice.

Rochia lungă este o altă piesă vestimentară care nu trebuie să îți lipsească din bagajul de vacanță. Poți allege orice model, de la cele simple, la cele cu imprimeu floral sau dungi.

Topul în dungi este un must-have în sezonul cald, așa că nu uita să îl iei cu tine în vacanță.

Un bagaj bine făcut conține piese vestimentare simple și versatile. Nu trebuie să îți iei tot șifonierul pentru a arăta bine în vacanță!

Articol preluat de pe unica.ro. Imaginile sunt din colectia proprie.

  

Leave a Comment