Mini-vacanța de este aproape, iar dacă ai hotărât unde vei merge, trebuie să știi cu ce să te îmbraci. Îți dăm noi câteva idei de ținute, în funcție de locul în care mergi.
Dacă mergi la mare, optează pentru haine cât mai confortabile. Ține cont de faptul că, indiferent că este zi sau noapte, sunt mari șanse să mergi pe nisip, așa că evită tocurile. Dacă vrei neapărat ceva înalt, alege platforme, pentru că sunt mult mai comode.

La munte, tot hainele simple sunt cea mai bună alegere. Salopeta din blugi, pantalonii sport sau rochiile lungi pot fi luate fără grijă în bagaj.

Dacă mergi la un grătar cu prietenii, lasă deoparte hainele cu sclipici sau paiete, accesoriile mari și rochiile mulate. O pereche de pantaloni scurți, un tricou cu mesaj și teniși sunt tot ce ai nevoie pentru a arăta bine. Dacă ți se pare prea puțin, completează-ți ținuta cu o pălărie din paie.

De 1 mai, important este să te simți bine și să te relaxezi. Lasă rochiile foarte elegante și alege piese ceva mai lejere, dar chic. O salopetă neagră și o pereche de sandale simple sunt o alegere foarte bună pentru nopțile de distracție de care vei avea parte.

Articol preluat de pe www.unica.ro
Imagini din arhiva proprie.