Cum sa fii chic in zilele ploioase

Postat de Madalina 03.11.2015 0 Comentarii Women Fashion,

Când te trezești dimineața și plouă afară, nu ai niciun chef să îți compui ținute complicate. Pentru că vrem să îți ușurăm munca, îți dăm câteva reguli de care să ții cont în astfel de momente, ca să arăți bine.

Poartă cizme de cauciuc

Cizmele de cauciuc sunt cea mai bună alegere pentru zilele ploioase! Pe lângă faptul că sunt confortabile, sunt și foarte chic. Găsești orice culoare îți dorești, așa că nu ai cum să nu găsești un model pe gustul tău.

Nu ezita să arăți un pic de piele

Când plouă afară, cele mai multe femei au tendința de a purta blugi sau pantaloni. Ce ai spune să ieși din tipare și să porți o fustă scurtă, iar în loc de ciorapi negri, să porți unii culoarea piciorului? Chiar dacă e mai răcoare, încă nu trebuie să pui deoparte rochiile de vară! Un cardigan și o pereche de cizme le face perfecte pentru toamnă!

Poartă ceva colorat!

Cele mai multe femei aleg să poarte culori închise când plouă afară! Vei avea o stare de spirit mult mai bună dacă vei purta ceva colorat! O rochie, o fustă, o pereche de cizme, o jachetă într-o culoare aprinsă va face pe toată lumea să întoarcă capul după tine și să uite, pentru o secundă, de vremea urâtă de afară.

Combină materiale diferite!

În zielel ploioase este cel mai bun moment să experiementezi. Combină o jachetă din piele cu o eșarfă din lână sau o bluză vaporoasă cu un cardigan foarte gros. Vei arăta foarte chic!

Alege o umbrelă interesantă!

În zilele ploioase, umbrela este un accesoriu, așa că alege-o cu atenție! La fel ca geanta sau pantofii, trebuie să se potrivească cu ținuta ta.

Articol preluat de pe Unica.ro

Sursa photo : Google

 

Leave a Comment