CE SĂ NU PORȚI NICIODATĂ CU PANTALONI DIN PIELE

Postat de Madalina 03.02.2016 0 Comentarii Women Fashion,

Pantalonii din piele nu ar trebui să îți lipsească din garderobă, însă trebuie să ții cont de câteva reguli atunci când îi porți. Află cu ce nu ar trebui să îi porți niciodată.

Pantalonii din piele sunt foarte versatili, iar dacă știi cum să îi întreții, te poți bucura de ei ani de zile, pentru că au o croială clasică, ce nu se demodează. Găsești numeroase modele, așa că este imposibil să nu găsești unul potrivit siluetei tale. Înainte, însă, să îi porți, trebuie să știi care sunt piesele care îi completează cel mai bine și cu ce nu ar trebui să îi combini.

Pantalonii din piele se potrivesc perfect cu jacheta din denim. O astfel de combinație nu se va demoda niciodată și este potrivită atât pentru timpul liber, dacă îți completezi ținuta cu teniși, cât și pentru muncă, dacă alegi botine sau pantofi cu toc. Dacă ai pantaloni din piele negri, atunci jacheta din denim ar trebui să fie într-o nuanță mai deschisă. Pantalonii din piele nu ar trebui combinați niciodată cu jachetă din același material.

  

Dacă porți pantaloni din piele mulați, nu îi combina cu bluze strâmte sau cu topuri scurte. Alege întotdeauna cămăși sau bluze supradimensionate, în nuanțe simple cât mai simple. Nu este, de asemenea, indicat să porți pantalonii din piele cu bluze cu paiete sau cu pietre, pentru că vei obține o ținută prea încărcată.

De evitat sunt și accesoriile statement, atunci când porți pantaloni din piele. Aceștia ar trebui să fie piesa de rezistență a ținutei tale, iar restul hainelor și bijuteriilor ar trebui să fie cât se poate de simple.

Cămașa în carouri este o altă piesă care merge de minune cu pantalonii din piele. Dacă vrei să pari elegantă, poartă această ținută cu pantofi cu toc, dar merge la fel de bine și cu pantofi sport.

 

 

Articol preluat de pe Unica.ro

Sursa foto : Arhiva proprie

Leave a Comment