Salopetele au o lungă istorie. Au apărut în anul 1919 fiind inventate de Florentine Thayat. Atunci erau văzute ca o măsura anti bourgeois, hainele viitorului. David Bowie le-a popularizat în anii 70 purtându-le când juca rolul lui Ziggy Stardust.

Din 2013, le vedem peste tot, de la catwalk până în parcuri. Trebuie să ai o salopetă și trebuie să știi cum să o porti și mai ales cu ce să o asortezi. Noi avem câteva idei.

Dacă nu ai curajul să încerci imprimeuri, alege o salopetă clasică de blue jeans. Nu renunța nici la perechea ta preferată de pantofi sport.

  

Îți place stilul boho chic? Încearcă o salopetă cu model floral și asorteaz-o cu bocanci, o pălarie mare și ochelari de soare. Dacă esti mignonă, pentru a alungi picioarele alege o salopetă cu talie înaltă. Poartă salopeta cu sandale joase. Pentru o silueta alungita, incearcă dungile! Dungile verticale vor alungi silueta și vei părea mai slabă. Cu o geacă scurtă din blue jeans  vei șterge efectul de pijama a unei salopete.

O salopetă neagră poate fi purtată la un eveniment special dacă este accesorizată potrivit: tocuri înalte și curea lată pentru a marca talia.

  

Articol preluat de pe Unica.ro

Sursa foto : Arhiva proprie.