Meniu
Cos

Despre noi - IC

Magazinul online iconicul.ro a fost lansat in martie 2013 acesta avand in spate o echipa cu experienta de peste 7 ani in comertul online de produse fashion. Fata de alte magazine orientate catre fashion, am ales sa prezentam clientilor nostrii colectii street-casual si funky, la preturi accesibile. Aceasta pozitionare se aliniaza cu cerintele reale ale publicului nostru tinta, compus din baieti/barbati cu varste intre 16 si 35 de ani.

In strategia actuala dorim imbogatim stocurile cu produse noi la fiecare saptamana.

Ne mandrim cu faptul ca suntem singurul magazin online cu o varietate atat de mare pe stilul street-casual-funky, cu un raport calitate/pret excelent, cu un website care reuseste sa evidentieze la maximum valoarea fiecarui produs in parte.

Avem planuri mari pentru viitor vrand sa devenim furnizorul principal de imbracaminte si incaltaminte cu afinitate pentru stilul street-casual-funky si sa ne extindem la nivel international.

Cunoscand faptul ca intr-o viata, un barbat cumpara in medie 1000 bluze si tricouri,  500 de perechi de incaltaminte, 500 de perechi de pantaloni, magazinul online iconicul.ro a fost conceput avand initiativa de a usura cautarile barbatului atunci cand este in impasul alegerii unei tinute perfecte.

Incarcam sa revolutionam linia pe care au mers pana acum magazinele online de renume din Romania, noi, echipa Iconic men promovam tinutele funky dar si cele elegante, perfecte pentru serile de distractie din cluburile autohtone si nu numai.

Selectia colectiilor iconicul.ro este una extrem de complexa, in cadrul echipei noastre existand stilisti vestimentari si specialisti ce cunosc in cele mai mici detalii trend-urile fiecarui sezon in asa fel incat clientul nostru sa fie intotdeauna admirat de catre cei din jurul sau pentru tinutele superbe pe care le adopta. Produsele sunt fresh, pline de atitudine si in trend, gata sa multumeasca orice fan al modei.

Datorita lansarii spectaculoase, a numarului clientilor ce sunt intr-o continua ascendenta cat si a colectiilor din ce in ce mai admirate de catre comunitatea actuala, am avut parte si de numeroase colaborari din diverse domenii ce ne-au ajutat sa crestem acest brand incat sa-l facem unul dintre cele mai populare magazine online tip retail de produse „Fashion”. 

Folosim cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea politicii de utilizare cookies.