Meniu
Cos

Tenisi

Tenisi negri barbati cu talpa galbena Tenisi negri barbati cu talpa galbena
Bestseller Deschidere colet -38 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare negri cu talpa galbena, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nos..
79,99lei 130,00lei
Tenisi barbati clasici  - Negru Full Tenisi barbati clasici  - Negru Full
Bestseller Deschidere colet -26 %
Tenisii au devenit parte integranta si importanta din moda si din cultura contemporana. Comozi, nonconformisti, simpatici si plini de orginalitate, tenisii au facut, si inca mai fac, istorie. Sezonul acesta ei sunt mai indragiti ca oricand, mai ales pentru ca se dovedesc a fi o invest..
69,99lei 95,00lei
Tenisi barbati verde kaki in intregime Tenisi barbati verde kaki in intregime
Deschidere colet -30 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare verde kaki, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii..
69,99lei 100,00lei
Pantofi Casual Sport Barbati Verzi Panza Talpa Usoara din Spuma Pantofi Casual Sport Barbati Verzi Panza Talpa Usoara din Spuma
Deschidere colet -40 %
Descriere: Model foarte usor, culoare verde, din panza cu talpa ultra flexibila din spuma Material: Material textil cu talpa din spuma Captuseala: Nu Imaginile produsului sunt reale, realizate de fotografii nostri...
89,99lei 150,00lei
Tenisi Barbati Visinii cu Arici Tenisi Barbati Visinii cu Arici
Bestseller Deschidere colet -23 %
Un model versatil, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare visinie, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostr..
85,00lei 110,00lei
Tenisi negri barbati cu talpa alba clasici Tenisi negri barbati cu talpa alba clasici
Bestseller Deschidere colet
Modelul clasic de tenisi au fata din material textil de culoare neagra, cu sireturi si talpa medie culoare alba, fara dungi.  Descriere: Model jos, de culoare neagra, cu talpa flexibila. Material: Textil  cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si re..
69,99lei
Tenisi barbati rosii din piele intoarsa cu arici Tenisi barbati rosii din piele intoarsa cu arici
Deschidere colet -9 %
Un model versatil, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare rosie, cu talpa medie, flexibila Material: piele intoarsa eco cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotogr..
99,99lei 110,00lei
Tenisi Barbati Albi clasici cu dunga rosie Tenisi Barbati Albi clasici cu dunga rosie
Deschidere colet -22 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare alba, cu talpa medie, flexibila cu dunga rosie Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de f..
69,99lei 90,00lei
Pantofi Casual Galbeni Barbati din Panza Talpa Usoara din Spuma Pantofi Casual Galbeni Barbati din Panza Talpa Usoara din Spuma
Deschidere colet -28 %
Descriere: Model foarte usor, culoare galbena, din panza cu talpa ultra flexibila din spuma Material: Material textil cu talpa din spuma Captuseala: Nu Imaginile produsului sunt reale, realizate de fotografii nostri...
129,00lei 180,00lei
Tenisi Barbati Negri - Shadow III Tenisi Barbati Negri - Shadow III
Deschidere colet -18 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare neagra, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nos..
89,99lei 110,00lei
Tenisi barbati bleumarin in intregime Tenisi barbati bleumarin in intregime
Deschidere colet -30 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare bleumarin, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii ..
69,99lei 100,00lei
Tenisi barbatesti albi - 2 Stripes Tenisi barbatesti albi - 2 Stripes
Bestseller Deschidere colet
Descriere: Model jos, de culoare alba, cu linii decorative rosii si negre Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostri. ..
79,99lei
Tenisi albi barbati clasici Tenisi albi barbati clasici
Bestseller Deschidere colet
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape în orice combinație. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare alba, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostr..
69,99lei
Tenisi barbati rosii clasici Tenisi barbati rosii clasici
Deschidere colet -13 %
Un model clasic, simplu si foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare rosie, cu talpa groasa, flexibila, cu dunga si bordura neagra Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articol..
69,99lei 80,00lei
Tenisi barbati clasici bleumarin cu dunga neagra Tenisi barbati clasici bleumarin cu dunga neagra
Deschidere colet -22 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare bleumarin, cu talpa medie, flexibila cu dunga neagra Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizat..
69,99lei 90,00lei
Tenisi barbatesti gri in intregime Tenisi barbatesti gri in intregime
Deschidere colet -30 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare gri, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostri..
69,99lei 100,00lei
Tenisi Barbatesti Jeans Gri V Tenisi Barbatesti Jeans Gri V
Deschidere colet -17 %
Descriere: Model jos, de culoare Gri cu bordura bleu Material: Textil tip jeans Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostri. ..
99,99lei 120,00lei
Pantofi Casual Barbati Bleumarin Jeans din textil Pantofi Casual Barbati Bleumarin Jeans din textil
Deschidere colet -47 %
Descriere: Model foarte usor, culoare bleumarin, cu talpa medie Material: Textil Captuseala: Nu Imaginile produsului sunt reale, realizate de fotografii nostri...
79,99lei 150,00lei
Tenisi barbati visiniu piele cu talpa neagra Tenisi barbati visiniu piele cu talpa neagra
Deschidere colet -33 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare visinie, cu talpa medie neagra, flexibila Material: Piele eco cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fot..
79,99lei 120,00lei
Tenisi barbati clasici visiniu cu dunga neagra Tenisi barbati clasici visiniu cu dunga neagra
Deschidere colet -22 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare visinie, cu talpa medie, flexibila cu dunga neagra Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate ..
69,99lei 90,00lei
Tenisi Barbati Bleumarin cu talpa alba Tenisi Barbati Bleumarin cu talpa alba
Deschidere colet -27 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare bleumarin, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii ..
79,99lei 110,00lei
Tenisi Barbati Bleu shadow II Tenisi Barbati Bleu shadow II
Deschidere colet -23 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare bleu, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostr..
85,00lei 110,00lei
Tenisi barbatesti bleumarin 86- Tenisi barbatesti bleumarin 86-
Deschidere colet -11 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare bleumarin, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii ..
79,99lei 90,00lei
Tenisi barbatesti bleumarin - 2 Stripes Tenisi barbatesti bleumarin - 2 Stripes
Bestseller Deschidere colet
Descriere: Model jos, de culoare bleumarin, cu linii decorative rosii si negre Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostri. ..
79,99lei
Tenisi barbati visiniu in intregime Tenisi barbati visiniu in intregime
Deschidere colet -30 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare visiniu, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii no..
69,99lei 100,00lei
Tenisi Barbatesti Jeans Bleu II Tenisi Barbatesti Jeans Bleu II
Deschidere colet -17 %
Descriere: Model jos, de culoare Bleu cu bordura bleu Material: Textil tip jeans Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostri. ..
99,99lei 120,00lei
Pantofi Casual Sport Barbati Verzi Panza Talpa Usoara din Spuma Pantofi Casual Sport Barbati Verzi Panza Talpa Usoara din Spuma
Deschidere colet -40 %
Descriere: Model foarte usor, culoare verde, din panza cu talpa ultra flexibila din spuma Material: Material textil cu talpa din spuma Captuseala: Nu Imaginile produsului sunt reale, realizate de fotografii nostri...
89,99lei 150,00lei
Tenisi barbati Rosu in intregime- Tenisi barbati Rosu in intregime-
Deschidere colet -30 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare rosie, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nost..
69,99lei 100,00lei
Tenisi Barbati Rosii - Shadow II Tenisi Barbati Rosii - Shadow II
Bestseller Deschidere colet -23 %
Un model versatil, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare rosie, cu talpa medie, flexibila Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii nostri...
85,00lei 110,00lei
Tenisi Barbati Bleumarin Clasici Tenisi Barbati Bleumarin Clasici
Deschidere colet -22 %
Un model foarte chic, ce poate fi purtat aproape in orice combinatie. Sunt de nelipsit in sezonul acesta! Descriere: Model jos, de culoare bleumarin, cu talpa medie, flexibila. Material: Textil cu talpa de cauciuc Captuseala: Nu Imaginile articolului sunt reale si realizate de fotografii..
69,99lei 90,00lei
Afişare 1 - 30 din 52 (2 pagini)
Folosim cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea politicii de utilizare cookies.